BELLA ITALIA KNOKKE.

BELLA ITALIA KNOKKE. Bella Italia Knokke-Heist

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 294 beoordelingen
19 okt 2021 om 20:10 Meer dan goed. Eten netjes op tijd en zeer smakelijk gegeten allemaal, aanrader!
12 okt 2021 om 19:45 BESTEL HIER GEEN ETEN!! Ik wilde gepast betalen (27€), bezorger accepteerde 7€ aan kleingeld niet, wilde eten mee terug nemen, heb het uit z’n handen moeten trekken, vervolgens bedreigde hij me en bij het wegrijden stak hij de middelvinger op!!
7 okt 2021 om 8:26 The Pizza was great but a little bit to cold. In my opion i cames from the long waiting of the delivery. But it was one of the best pizzas we ever ordert.
6 okt 2021 om 15:48 Pasta s waren warm en super lekker
6 okt 2021 om 14:53 All good, Tasty food, fast delivery got it all nice and hot. Only the tirammisu not so good. But that's only my opinion.
3 okt 2021 om 8:19 Goeie pizza en redelijk snel geleverd!
30 sep 2021 om 21:59 Vriendelijke en snelle bediening. Eten was nog warm en zeer lekker. Minpunt: veel te weinig kaas.
13 sep 2021 om 8:08 Pâtes excellentes, on en acrever recommandé le lendemain! Livreurs sympas ET débrouillards, que du bonheur!
6 sep 2021 om 18:50 Meer dan een uur moeten wachten op het eten!!
4 sep 2021 om 5:11 perfeckte pizza zoals ik gevraagd had !wachtyd zoals vermeld by bestelling 40 min (en dat begryp ik ,ik bestel niet alleen he )maar inderdaad na 40min pizza stond de bezorger aan men deur TOP kan niets negatief zeggen
1 sep 2021 om 8:25 Eten was niet lekker en amper smaak in de sauzen, meer dan een uur moeten wachten op de levering.